Friday, 15 April 2016

DEKO AMM BUTIK: RAK BIRU IDAMAN HATI SEMUA

Salam..
.
.
Stay up siapkan kerja2 sekolah. Nak kene kemas kini fail PBS. Sambil2 tunggu hasben balik dari uptown boleh la update entri terbaru. 
.
.
Hari ni nak bawak cerita rak biru yang ada di butik kami. Ramai la yang bertanya. Setiap kali saya update gambar butik di fb setiap kali tu la dpt pm berderet tanya pasal rak biru ni. Tak pe sis, sy tak marah, saya suka orang bertanya dan berkenan dengan pilihan sy. Ini bermaksud sentuhan deko tu berjaya menarik minat orang kan. hihi..
.
.




Soalan biasa: Noora kat mana beli rak biru ni? cantik la. susah nak jumpa. nak p beli secepat mungkin ni.
.
.
Jawapan: beli kat kedai hardware yg jual brg2 keperluan kedai. KST nama kedai tu. Segala macam mak nenek ada kat situ. Untuk keperluan kedai shj la. Jgn korang cari benda bukan2 plak. Time sy beli hari tu, rak ni ada 2 warna,  biru dan pink. Harga dlm lingkungan rm180. Dah ingat2 lupa tp tak sampai rm200 la. Terus angkut 3.Rasa sesuai la ngan konsep kami kot. warna2 ceria sikit utk butik mainan kan. Kedai ni kat nilai. Tak silap kat GM Klang pun ada.Boleh la survey2 dulu ye.
.
.

.
.
Ni time pemasangan. Tak ada la cerewet sgt. Mmg sesuai utk jadi tempat simpanan brg2.
.
.
cukup dah kot. nant ada yang bertanya terus bg link enri ni. lg details dan puas hati dpt tgk gambar dekat sekali. hihi.. 
.
.
.
.
.
.
last sebelum tidur:








TERBARU DARI KAMI UNTUK ANAK2 ANDA:
SUPER WINGS:
1PCS RM30
1 SET (4PCS)RM100
1 SET (8PCS) RM180 FREE TSHIRT ROBOCAR POLI

WHATSAPP 0199189016 UTK ORDER

1 comment:

  1. cartoon fav anak2 saya...superrr wing!hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...