Friday, 20 December 2013

Amar Ikhlas 2 tahun

Salam...

Dah basi sgt2 dah citer ni...tp nak jugak la letak dlm blog ni..hari2 bersejarah utk ank2 kan..tak nak la terlepas...hehe..

Sambutan besday ikhlas tahun ni simple2 je..mmg tak plan nak bt besday party mcm thn lepas...lagi pun saya pun tak sihat sgt...tak sambutkan tak best plak...bt la kecik2 asal ank2 suka...

Kitaorg just beli kek n kfc kemudian mkn kat medan selera depan pantai batu buruk..plan mula2 nak sambut kat kfc je tp tiba2 mulut ni terasa nak mkn ikan goreng celup tepung so apa lagi kan...

Malas nak cerita panjang...layan gambar la ye..









4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...