Monday, 30 December 2013

makeover almari lama dan cadar baru ank bujang

Salam...

Alhamdullilah..saya sudah boleh slow2 kembali bersiaran secara aktif selepas ni..alahan dah mula nak melabuhkan tirainya...tiada lagi muntah berterusan..dah boleh masak utk family dan yg paling best dah dpt kembali pada minat mendeko...deko la sgt kan...hehe...

Bila mood meroyan dtg..jgn kita nak lepaskan mcm tu je...disebabkan pening tengok buku2 yg dibeli kad big bad wolf 2 thn berturut turut tak tersusun tempatnya, saya pun ambik keputusan makeover almari murah yg dah lama...semalaman saya mengadap benda alah tu...hehe...hasilnya...

Buku tak kemas lagi ni..duk bersepah lagi dlm bilik...tp puas hati la leh makeover almari ni...slow2 punya projek..hehe...

Utk bilik si bujang saya plak, saya belikan cadar baru..masih bertemakan angry bird tp dengan warna yg lagi terang...amat2 menarik perhatian saya..perhatian saya je k..org lain sy tak tahu..hehe...

Cadar je baru..yg lain sama je...
Dan berita paling best...saya sudah mula projek baru utk bilik si kakak yg sebelum ni dijadikan bilik solat kami sekeluarga...masih menunggu katil smp..nant saya bt n3 khas utk bilik kakak ye..

Ok...tu je...dah ngantuk ni....esok insyaAllah nak cerita pasal baby dln perut plak..tungguuuuu...

8 comments:

  1. nice loker. dah ada corak sekarang.
    saya pun suka cadar warna terang. kalau cuci, tak mudah pudar kaler

    ReplyDelete
  2. cantinye.. camne nak buat tu? boleh cite detail x guna kertas apa kasi cantik dan kmas camtu.. hiihii

    ReplyDelete
  3. Almari tu balut dengan pembalut buku ker

    ReplyDelete
  4. rajin! kenapa saya tak rajin macam ni?huhu

    ReplyDelete
  5. rak tu balut pakai ape..?? macam cantik lah pulak saya tengok...pakai wrapping paper ker atau ade kertas khas..?? :)

    ReplyDelete
  6. Salam...cantik.ni mesti mak dia kreatif..cantiklh jadi..satu lagi rajinkan..aduii saya minat tapi malaslh plak..aduii penyakit betullh kn..salam perkenalan,jemput singgh kt blog saya ..natrah4ever.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...