Saturday, 1 June 2013

Frame kufi di bilik ikhlas

Salam...

Walaupun masih bersiaran dari kampung tp semangat nak deko2 rumah tak pernah hilang....hehe...frame kufi yg saya order dari creativebytwo dah sampai...so mula la sy memaksa hasben gantungkan frame tu kat bilik ikhlas...past tu suruh hasben ambik gambar...nak tengok cantik ke tidak...tengok2.. Punya la tak sabar...sib baik en hasben ni penyabar je mengikut...

Hasilnya...





Dah siap pasang...saje pilih frame warna biru..sesuai sikit ngan bilik ank lelaki






Pandangan jauh sikit..tengok tu...tuala and sejadah main sidai ikut suka hati je...ada dia kisah....lelaki oh lelaki....kalau saya, susun elok2 dulu baru nak ambik gambar..haha..apapun tq bang sudi gantung frame kufi....sayang abg..hehe....


Ada lagi sesi deko jarak jauh saya ni...kita tunggu update dari en hasben ye...:)

4 comments:

  1. haha so comel!! pendeko tegar nih!! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la fizah....tegar sgt la ni..hehehe

      Delete
  2. cantik !! -mama2Q

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq...tu la...sejuk sikit mata hiasan ayat2 suci alquran...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...