Tuesday, 27 August 2013

majalah harmoni:fotografi deko rumah

Salam...

Pagi tadi saya terjaga dari tidur pukul 5.30pg.. badan ikhlas tiba2 panas..cepat2 saya bwk ikhlas turun bawah utk mkn ubat demam..basahkan kepala ikhlas dengan air asam jawa...ikhlas mcm biasala..mulut tak  reti nak diam..tu demam tu..kalau sihat tambah2 lagi...

Setengah jam jugak melayan si ikhlas ni..kejap nak menyusu..kejap nak tdo baring atas tilam..kejap nak duduk dlm buai..dah anak sakit...saya ikutkan aje...asal dia selesa...last2 tertdo dia dln buai..lena sgt nampak..bdn pun tak panas sgt dah time tu..maybe sbb saya basahkan bdn dia..so suhu panas cepat turun..

Bila dah ank tdo, saya rest la kejap atas sofa sementara nak solat subuh..ternampak plak ipad...dah lama tak sentuh ipad sejak ada tel canggih manggih ni...huahua....

Bukak2 ipad terus check email...tiba2 terbeliak mata tengok email ni..




Ketar lutut i..jantung pun dupdab2..suka ada...perasaan tak tentu arah pun ada


Mesti korang tak excited kan..tp saya mmg excited la..haha...mana la pernah dpt ofer masuk majalah kan...rasa nak pengsan sbb gembira sgt..hahaa.mcm nak sental je lantai umah smp berkilat...terkejut tak habis lagi ni..pg tadi semua kerja rumah jadi lambat sbb duk fikir pasal rumah saya ni layak ke masuk majalah..deko main ikut suka hati sendiri..ada yg saya hentam ikut syok..mcm tak setanding rumah2 yg masuk majalah harmoni sebelum ni...malu pun ye...Ish....apa yg berlaku lepas ni?Tunggu next n3 ye...


16 comments:

  1. Tahniah...mmg cantek n kemas je rumah awak..layak sgt tu..nnt photog amik dr angle yg betoi ..sure nmpk lg gempakk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dtg jugak perasaan malu n rendah diri...harap2 jgn la ada yg mengutuk.hahs

      Delete
  2. Tahniah...mmg cantek n kemas je rumah awak..layak sgt tu..nnt photog amik dr angle yg betoi ..sure nmpk lg gempakk...

    ReplyDelete
  3. wah dasat ni...tumpang hepi dan excited...nanti kalau dah masuk , kita beli harmoni tu yer

    ReplyDelete
  4. fuyooo...kwn chah kate nant fotografi die nok gi..haha

    ReplyDelete
  5. su pun dpt offer tu kak.tp su xbg jawapan lg..hihi..
    segan ..umah tak berapa sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Su pun dpt ek..majalah mana..tu la segan kan su..malu pun ye..bukan cantik sgt pun rumah..semua ni pun sbb minat..tak sangka dpt offer..

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketar lutut nk redah ni...hehe..bukan cantik pun umah ni....

      Delete
  7. wahhhh bestnye dapat offer masuk majalah.. :)

    ReplyDelete
  8. Dah kuar nanti boleh beli dah majalahnye.. Hehe.. Mmg minat tgk deko umah akak ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...