Thursday, 1 August 2013

bila dah penat



Salam..

Cepat sgt masa ni berlalu...kita dah di akhir ramadan...sejak akhir2 ni, semakin cepat penat plak saya..byk sgt nak kejar kan..dunia dan akhirat semua nak kene dikejar..rumah dah ank2 lagi.. ni bukan entry mengeluh k..haha... di akhir2 puasa ni jugak la ada exam pisa dan timms..apa tu? Haha... senang citer exam sains dan matematik yg melibatkan student2 f1 dan f2 dan examnya berjalan serentak seluruh malaysia..masalah problem kat sini ialah kene tanda di hari raya..huahua...cuti 2 minggu pun bekerja jugak...nasib ler...

Disebabkan busy kejar itu dan ini, saya jadi cepat sgt mengantuk mlm.. biasa lepas solat, saya akan jenguk2 homework sofia..tak pun buat revision dgn dia.. tp dah byk hari saya abaikan..bila start buka buku sofia, saya boleh tertidur...Allahhuakbar...sofia plak marah2 mama dia tak dengar..kesian sgt...paksa jugak mata..saya tak nak telepas ajar sofia setiap hari..tp kadang2 tak mampu..bulan puasa ni ibu2 kene ada extra energy kan...

dah tu semlm, punya la penat dan ngantuk sgt2 saya just tanye je sofia ada homework ke tak..dia ckp dah bt ptg tu...lega..mama nak rest..haha...tak pernah2 saya tak selak homework yg ank buat..disebabkan dah giler2 punya penat, terus ignore je ler...

sahur tadi, saya mula rasa bersalah tak semak homework sofia...dah hasilnya pun mmg tak best la kan...

Tengok tu..arahan suruh warna..dia p sambungkan bola2 tu...hihi

Last2..saya pun warna la agak2 mcm budak 4 tahun warna...aik saya plak p betulkan homework sekolah sofia..haha..tebus kesalahan semlm...

Erm..cincai2...rasanya sofia warna lagi cantik kot..kang warna cantik2 jadi mcm budak 30 tahun plak warna kan...hihi..budak la sgt...uwek...nak muntak betul2 ni..haha

Tu je alkisah nk citer..ntah apa2 kan..haha..ok la dr blog ni sepi je...baibai..



4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...