Monday, 12 August 2013

raya 2013



Salam aidilfitri..belum terlambat lagi nak ucap selamat hari raya maaf zahir dan batin kat semua..raya2 ni tak sempat betul nak jenguk blog...tambah2 line internet tak berapa nak elok kat rantau panjang hari tu...

Now bersiaran dr trg...hari ni dah raya ke 5...baru berpeluang letak gambar raya...jom layan..


Raya tahun ni tema biru...hehe....@rantau panjang

Susah betul nak ambik gambar ikhlas duduk diam
Tengok aksi ikhlas tu...kakak maintain ayu..hehe

Family besar en suami...ada lagi 1 family tak ada dlm gambar coz diaorg raya 1st kat penang tahun ni..


Tu dia...ni lagi besar kan....kat rumah tok ayah...seluruh family hasben ambik gambar...ni pun masih ada ramai yg tak ada rasanya...riuh rendah usah cakap la kan..hihi


Raya ke 2 tak sempat nak ambik gambar pun...just snap satu dua keping gambar anak2..kalau raya pertama lebih tertumpu di rantau panjang, raya ke dua kami berubah ke pasir mas, kampung bapak mertua plak..sehari suntuk kami duduk di pasir mas shj n beraya ke  rumah saudara mara...






Lepas maghrib raya ke 2, kami dah bertolak balik terengganu...giliran terengganu plak utk raya ke 3..hehe.. pun tak byk gambar utk raya ke 3 sbb terkejar2 p rumah sanak saudara...apapun tempek je la gambar budak dua org ni...





Raya ke 4 baru la ada kesempatan raya ngan family saya...hihi...










Malam semalam hasben dah balik kajang...hari ni dah start kerja...so kami 3 beranak masih beraya di trg...sek kan cuti panjang..hasben suruh kami raya puas2...hehe..tq bang...sunyi jugak raya tak ada abg...cewahhh..mesti menyampah hasben i baca kan..haha....raya ke 5 ni masih lagi beraya ke rumah saudara and jiran tetangga..tak kurang jugak tetamu yg dtg beraya ke rumah..syok raya kan....raya smp pengsan.....hihihi
















5 comments:

  1. sakan nya raya..
    cik hani raya ke 5 dah balik KL..esok kerja.

    waaaaa...masih mood raya..

    ReplyDelete
  2. Beraya sungguh ti nii.. ehehehe... aku raya terik ni, lepak kt Kenyir bersama keluarga hubby.. sekejap je lepak beraya jumpe keluarga pastu duk atas Bot 3D2N.. Isnin da masuk kerja.. huhuhu... Slamat ari raye :)

    ReplyDelete
  3. bestnya dapat cuti raya lama2...selamat hari raya

    btw, salam kenal jugak..zee follow sini sekali ;p

    ReplyDelete
  4. Sama la kiter..tahun ni biru...tp ry ke5 dh sambung ry belah melaka plk...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...