Thursday, 22 August 2013

perubahan terbaru: ruang tepi tangga

Salam...

Ni yang terbaru....

Dah smp sudah mek merah saya

Pandangan dr dua ruang

Ruang tepi tangga ni bersebelahan dengan ruang menonton+ruang study ank2

11 comments:

  1. mek merah tu berape ratus eh...rase macam nak beli gak ar letak kat bawah tangga jugak..ade kaler hitam kan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rm230..p beli kat kedai perabot biasa area kajang ni je....actually kaler kat katalog mcm coklat gelap..kitaorg mintak buat kaler merah so tambah rm30 la..kalau tak harganya rm200..nak hitam pun boleh kot..aty p survey kat kedai perabot..byk dlm katalog...ikut saiz n design kita nak...

      Delete
  2. tempah kat mana mek merah tu? suka suka suka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nora beli kat kedai perabot area kajang ni je..nama kedai pun tak ingat..hehe

      Delete
  3. alaaa...sukenye tgok kerusi merah tu..suka laa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)...umah su pun sofa merah gak kan...

      Delete
  4. amboi...
    merahnya mak ngahhh..kerusi tu cantek laa..
    suka..
    simple dan menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq..saje pilih merah sbb nak sekata ngan pintu kaler merah..hehe

      Delete
  5. wow header baru...header raya ni...cun!tapi apsal tak complete

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak complete sbb abahnyer yg ambik gambar..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...