Saturday, 27 July 2013

Projek cat rumah..

Salam....

Dah ke mana hala saya ni....tinggal terus blog...update menu pun dah jauh sgt nak cerita...projek terbaru ialah mengecat..hehe...


Hehe...malas nak cerita pjg2 lebar...tu dia...hasben dah cat dinding yg ada pintu merah tu ngan warna kelabu gak...jadikan feature wall bentuk L..yes...rasa sesuai sgt....cat ni memanjang smp ke ruang tepi tangga...tak snap pun gambar kat ruang tepi tangga sbb insyaAllah nak tambah sesuatu di ruang tu..kalau tak over budjet ler..yg dinding sebelah tall unit tu warna kelabu gak..mmg asalnya dah kaler mcm tu..hari ni hasben nak cat pada warna light purple...nanti saya update ye..


Ok..ni warna sebelum....

7 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...