Saturday, 13 July 2013

Menu berbuka::: ikan cencaru goreng, sambal ikan bilis, air asam dan sayur lemak

Salam...

Menu yg lg simple pd 3 ramadan...

Air asam yg jadi penambah selera...

Menu ni mcm tak ada resipi yg best je nak share sbb lauk biasa2 je...lauk2 peberet hasben....senang nak sedia..l

Apa korang masak utk berbuka hari ni ek? Saya duk fikir2 lagi ni..dah la sekolah ganti hari ni..lauk pun nak yg senang2 je la...yg penting masak..hehe..

3 comments:

  1. best kan keje cikgu balik awal leh masak2...kami tetap lah kena tutup klinik kul 5 wp kul 4 or 430 dah takde org....huhu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awl la tu doc...nora balik pukul 5.30... Kalau biasa balik pukul 6.40.. Bulan puasa balik awal ckit so pukul 6 baru smp rumah..past tu bersilat kat dapur ler smp time berbuka..hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...