Saturday, 19 October 2013

nak share cara saya simpan susu plak

Salam....

Disebabkan dah baca pelbagai n3 blogger cerita pasal cara diaorg simpan susu dlm peti ais so terasa jugak nak share mcm mana saya plak simpan susu dlm peti ais..hehe...mmg kreatif idea2 korang...kagum sgt....kemas, selamat dan yg penting murah...tu yg paling syok...hehe....i like 1juta kali...

Nah..saya tempek gambar bekas saya simpan susu plak..

Boleh muat susu utk 1 tin

Senang la nak tuang susu ni dlm bekas lain sebab mulutnya yg kecil tu..

Ni rupa sebenar bekas ni..cute tak?
Bekas ni brand tupperware..namanya petit kalau tak silap la..dah lama saya beli benda alah ni....beli set elegecia ke apa ntah kemudian dpt beli bekas ni dengan harga dlm rm20 lebih kot..dah ingat2 lupa..saya suka bekas ni sbb cute n cantik..buat simpan susu mmg sesuai sgt...tu je nak share...moga membantu rakan2 yg masih mencari idea..hehe

5 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...