Wednesday, 30 October 2013

sofia last exam hari ni

Salam...

Malas nya nak update blog sekarang.....keadaan badan yg sekejap ok..sekejap tak ok..sekejap muntah...sekejap baring kepenatan....ish..mcm2 la...tak ingin nak cerita...

Apapun..ringkas2 sbb tak nak terlepas kisah ank2...hari ni dah hari rabu...hari last sofia exam...3 hari dah pun exam...setiap kali tanya, semua boleh jwb...senang je mama...erm...kita tengok result ye kakak..

So.. disebabkan ank...setiap hari selepas solat isyak, saya gagahkan jugak diri utk duduk bersama sofia bt ulangkaji..kalau ikut bdn mmg tak larat sgt...dah la kuatkan diri p kerja...kat tempat kerja plak mana ada dpt keistimewaan apa2..time ko masuk kelas, kene masuk la...time ko kena siapkan kerja ni, kene siapkan la...kesimpulannya pandai2 la nak hidup....jadinya, nak tunggu habis waktu kerja mmg amat2 meletihkan...time tak alahan pun dah letih..time alahan, triple letih la jadinya..

Apa yg penting buat ulangkaji...ok la..sofia tak byk ragam n alasan bila suruh buat ulangkaji...nampak mcm ok je semua...ntah la..kita tengok result la kakak ye...mama doakan kakak dpt jwb dengan baik dan dpt keputusan yg baik...mama syg kakak ketat2..

Terjuntai rambut..punya la kusyuk jawab soalan yg mana reka sendiri..hehe

3 comments:

  1. gud luck sofia..blogwalking..jemput ke blog saya dan bertukar2 link..;)

    ReplyDelete
  2. bila dapat result? insyaalllah sofia mesti boleh! qaisara takde pun exam2 nih...naik 5 yrs baru ada...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...