Sunday, 27 October 2013

rumah kami keluar majalah harmoni

Salam......

Ptg sabtu, hasben dpt msg dr kwn kerja dia yg bagitahu gambar rumah kitaorg keluar majalah harmoni...saya apa lagi cepat2 suruh hasben p kedai beli..

Punya la tak sabar menunggu majalah, saya yg alahan ni pun jadi lupa sekejap alahan..hahaha...nak muntah pun tahan dulu...bila dpt msg dr hasben bgtahu betul mmg dah keluar lagi2 la tak sabar kan...rasa nak suruh hasben terbang bwk balik majalah....

So....hari ni dlm sejarah...akhirnya teratak kami keluar majalah...ini bukan mimpi tp kenyataan...seronok sgt...alhamdullilah..rezeki ank2...jom dptkan majalh harmoni 1-15 nov...






22 comments:

  1. YEAAAYYYY!! esok nak pi beli.tumpang bangggaaa..su pun harmoni ada gak nak interview tapi su xsedia lagi.rumah tunggang terbalik lagi..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rumah su pun kemas n cantik..layak dah tu..akak pun tak yakin dulu tp redah je..hehe

      Delete
  2. Tahniah akak.. rezeki anak2 yer.. Anak dalam perut pun melompat keriangan bila mak dia sonok sakan ni.. Memang patut rumah akak masuk majalah, sebab comel dan kemas sangat.suka..suka..

    ReplyDelete
  3. Wah bestnyaaaa. Esok in shaa allah beli kalau keluar...

    ReplyDelete
  4. wahhh..tahniah yer..memang cantik =)

    ReplyDelete
  5. tahniah. kemasnya...kalau rumah sy emmmm mcm tu kan best. bila la nak rajin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq......insyaAllah satu masa giliran awak plak...

      Delete
  6. Wahhh bestnye tahniah kak!

    ReplyDelete
  7. wahhh sonyum smpi tingo ni....;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lebih dr telinga senyum ni fizah..hehe :)

      Delete
  8. taniah.. kemas dan cantik sgt umah. suka follow blog akak

    ReplyDelete
  9. tahniah sis...kite pun suka baca belog sis sebab bnyk idea deco rumah yang menarik

    ReplyDelete
  10. tahniah ! salam ukhuwah dari bunda..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...