Wednesday, 10 April 2013

Aktiviti kami semalam

Tu dia...dua beranak ni gigih mengecat pintu dapur


Haah.. Ni dia aktiviti kami semlm.. Kami la sangat kan.. Dlm gambar cuma ada encik hasben and cik sofia je.. Hikhik.. Semlm hasben cat pintu dapur kitaorg.. Warna asal dia coklat.. Kami tukar pada warna krim ni.. Ye.. Warna mmg memainkan peranan utk menampak kan sesuatu ruang tu sempit atau luas.. Bila dah siap mengecat, terasa lapang sgt kawasan dapur kitaorg ni.. Tak percaya??.. Meh dtg melawat ruang dapur kitaorg.. Haha.. Asalnya wet kitchen ni mmg tak besar pun.. Tp bila tukar warna pintu tu terasa la lapang sikit..

Ni dia gambar sebelum dan selepas di cat..


Plan kami selepas ni ialah nak letak cermin dkt atas board magnet berdepan ngan breakfast table tu.. Mana tahu lagi menampak kan ruang wet kitchen ni lagi luas..tp tunggu ada budjet nant la.. Hehe..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...