Wednesday, 10 April 2013

Jatuh hati dengan wall stencil

Salam...

Semalam buat operasi terjah blog org...terjumpa plak blog yg best ni, nadiafarahida. Teruja k tengok wall makeover dia... Yg jadi teruja lepas tengok gambar ni..



Cantik sgt2 kan...actually dah inform nadia nak share gambar ni tp nadia tak reply lagi...sori ye nadia ter share awal..kalau la nadia tak bg alamatnya kene delete la gambar ni nanti..


Bila baca punya baca..ni cat tau..guna stensil..bukan sticker or wallpaper...apa tu stencil? Nah tengok sini..saya google terus mlm semlm..semangat kan cuttingedgestencils.com

Blogger nadia ni buat dengan wall makeover by na.... Saya apa lagi, terus bgtau hasben..hasben mcm bg greenlight nak survey dulu..katanya nak telefon kedai and tanya detail lagi...kalau tak silap, kedai ni jual jugak stensil..so kalau pandai boleh buat sendiri..tak berani nak cerita panjang lagi..nant saya inform plak pasal upah, harga and servis yg dia tawarkan...kene p tanya betul2 dulu..hehe..

Jom layan gambar lain plak....sambil2 berangan..hehe..







4 comments:

  1. Replies
    1. Tula...cantik kan....terliur tengok..hikhik

      Delete
  2. salam kak nora :)
    sorry lambat reply. nadia baru sempat berblogwalking.
    sila kak sila. nadia tak kesah pon :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak duk fikir ruang yg sesuai nak bt tulisan Allah ni.....tak puas tengok yang ada dlm bilik nadia tu...cantik sgt

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...