Friday, 27 September 2013

family hall: sedikit perubahan

Salam...

Dah lama pun perubahan ni..baru nak citer..perubahan biasa2 aje...antaranya:

Karpet dah tukar..sebelum ni karpet merah tp yg tu dah masuk master bedroom..yg ni karpet dr ruang tepi tangga dulu...
Frame kereta tu pun baru..ada plan nak bt ruang frame utk dinding ni...bt yg penuh satu dinding..lagi pun family hall ni kat tingkat atas kan..so nak letak gambar family mmg sesuai sgt la...malas nak gantung frame kat ruang tamu...suatu masa nak memeriahlan lagi ruang ni..nonton kat ruang ni ke..so gambar2 xtvt family letak kat dinding ni..ank2 leh tengok..

Ruang yg berhadapan ngan family hall tadi..tak ada perubahan pada ruang ni..just tukar pasu bunga..kalau korang perasan pasu bunga tu dr ruang mkn...tukar2 je...yg bwh dah tak guna, saya bwk naik atas utk ceriakan lagi ruang ni..
Perancangan akan dtg nak ubah 100% ruang ni...nak dijadikan ruang solat..ruang family dan work station..projek 2014 insyaAllah..utk masa sekarang..guna je yg ni dulu..best jugak sekali sekala kumpul kat sini main ps2...coz tv ni leh pasang utk main game je..haha

6 comments:

  1. Salam..

    Rajin betul tuan rumah ni... selalu singgah sini nak dapatkan ilham gak

    ReplyDelete
  2. saye jarang tengok tivi kat bawah..selalu kat family hall tingkat atas jer..kire ni besar nmpak ruang..saye nyer kecit jer...muat tuk 3-4 org jer..huhu

    ReplyDelete
  3. soon to be ruang solat, ruang famili, workstation..wow, multipurpose..i like!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...